• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dages åbent køb
  • Over 100.000 tilfredse kunder
ShapeCreated using Figma

Se indkøbskurv

Produkter 0
Samlet sum
0 DKR
Til kassen

Puts Life - The future of Car Care

Puts Life er et svensk varemærke, som tilbyder højkvalitative og miljøvenlige bilplejeprodukter.

- "Vi udvikler produkter, som ikke kun holder din bil ren og blank, men også beskytter miljøet. Alle vores produkter er biologisk nedbrydelige, giftfrie og fri for stærke kemikalier, som kan skade miljøet. Vi tror, at det er muligt at have en ren bil og en ren samvittighed samtidigt."

""

Puts Life
Side 1 af 1

Hvad er Puts Life?

Puts Life er en serie højkvalitets bilplejeprodukter, som er 100% nedbrydelige, og fri for PFAS og CLP-mærkninger. Ydeevnen er altså høj, uden at det er dårligt for miljøet!

Hvem står bag Puts Life?

Mærket og virksomheden Puts Life er grundlagt af Karl Östlund, som også er stifter og administrerende direktør for SC Styling.

Hvilke typer produkter har I?

Der findes i dag én pre-wash, to shampooer (en foam-variant og en almindelig), en fælgrengøring, en glasrengøring, to slags interiørvask (med forskellige dufte) og en sealer. Desuden findes der flere praktiske tilbehør, som børster og klude.

Hvordan anvender man Puts Life?

Puts Life anvendes som alla andre bilplejeprodukter, og præcise instruktioner står på flasken. Generelt skal man blande produktet med vand og derefter skylle af.

Eftersom produkterne fra Puts Life er naturligt nedbrydelige, kan de også bruges ved offentlige afløbsbrønde!

Hvad er PFAS?

PFAS er en forkortelse for poly- og perfluorerede alkylstoffer. Det er en gruppe stoffer, som afviser vand og fedt. De nedbrydes ikke under naturlige forhold og er mistænkt for at være kræftfremkaldende og reproduktionsforstyrrende.

Alle Puts Life-produkter er PFAS-frie.

Hvad er CLP-mærkninger?

CLP står for Classification, Labelling and Packaging. Det er mærkninger for farlige kemikalier. De er hvide med røde kanter, og har sorte symboler for det de advarer mod.

Alle Puts Life-produkter er fri for CLP-mærkninger.

Hvilke produkter anbefaler I til min bil?

Det afhænger af hvad man vil have for effekt, og hvilket resultat man vil opnå. En fælgrengøring vil jo virke bedst på fælge og en glasrengøring på glas.

Vi anbefaler selvfølgelig alle vores produkter til alle biler!

Kommer der flere Puts Life-produkter?

Ja! Hjulene ruller allerede for det ...

Hvordan bliver man en Puts Life-forhandler?

Hvis man er - eller repræsenterer – en virksomhed, som vil sælge Puts Life i sine butikker, så er man velkommen til at sende en e-mail til sales@puts.life


🫧🌏🫧

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af chancen for at tage del i vores fantastiske tilbud!

Samarbejdspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)