• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dages åbent køb
  • Over 100.000 tilfredse kunder
ShapeCreated using Figma

Se indkøbskurv

Produkter 0
Samlet sum
0 DKR
Til kassen

Om SC Styling

Størst i Skandinavien indenfor bilstyling og tilbehør!

Vi har handlet med produkter indenfor bilstyling og tilbehør siden 2004. Vores lager, kontor og butik ligger i Uppsala, Sverige. Siden 2015 har vi også inkluderet dele til tunge køretøjer, for at udvide vores sortiment.

Vi tilbyder mere end 250.000 varer direkte i vores webshop. Hos SC Styling er vi 20 medarbejdere, der med glæde hjælper dig at realisere dine drømme. Vores personale har ægte interesse for biler og brænder for de produkter vi sælger. Vores nøgleord er: høj kvalitet, højt serviceniveau og venlig imødekommenhed.

Historie

SC Styling eller Scandinavian Car Styling AB, som vi egentlig hedder, blev startet I 2004 af Kalle og Danne, der drømte om at pimpe biler og sælge bilstyling og bilstereo på nettet. Med tiden og efter meget hårdt arbejde viste det sig, at bilstyling skulle blive kernen i forretningen, og lyddelen blev udfaset. SC har altid vokset af sig selv og er en af de stærkeste spillere inden for svensk bilstyling. De seneste år har vi ekspanderet til Norge og Finland og fortsætter med at vokse i rasende tempo.

Her finder du information om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Scandinavian Car Styling AB (Org.no: 556669-1605)
Libro Ringväg 29A
752 28 Uppsala, Sweden

Phone: +45 46 97 53 06
Email: info@scstyling.com

Vores vision

At være den mest foretrukne forhandler indenfor bilstyling og tuning i Europa. Ved at tilbyde en herlig kundeoplevelse som bygger på vores passion og ekspertise for biler og tilbehør.

Vores mission

Give folk med passion for biler mulighed for at gøres deres drøm til virkelighed.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af chancen for at tage del i vores fantastiske tilbud!

Samarbejdspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)