• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dages åbent køb
  • Over 100.000 tilfredse kunder
ShapeCreated using Figma

Se indkøbskurv

Produkter 0
Samlet sum
0 DKR
Til kassen

Bæredygtighed på SC Styling

Vi hos SC er meget opsatte på at gøre indkøb hos os så bæredygtigt som muligt. Vi har kun én planet, og det skal derfor være nemt at konsumere på en klog måde.

Nedenfor beskriver vi nogle forskellige områder vi arbejder med for at opnå dette.

Transporter

Et af de vigtigste tiltag vi kan gøre, er at mindske udledningen fra vores transporter. I virksomheden tager vi både imod og sender hundredvis af pakker hver dag, og hvordan vi vælger at håndtere dette har stor effekt. Derfor samarbejder vi med en stor ISO 14001-certificeret logistikoperatør. Det betyder, at de tager ansvar ved at opfylde flere miljømæssige krav, og at de aktivt arbejder for at reducere sin miljøpåvirkning.

Fossilfrit brændstof

Samme logistikoperatør har som mål at senest år 2025 være 100% fossilfri. Dette opnås blandt andet ved en hurtig omstilling til el-køretøjer, hvilket betyder, at de vil kunne nå 6,1 millioner indbyggere med fossilfri transporter.

I løbet af 2022 har SC Styling påbegyndt arbejdet med at udskifte alle firmaets tjenestebiler til el- eller hybridbiler.

Emballage

Også når det kommer til emballage og forpakninger, er vores hovedleverandør certificeret ifølge ISO 14001. Vi benytter, i størst muligt omfang, FSC-certificerede produkter, hvilket betyder, at papiret ikke bevirker unødvendig skovrydning.

Vi arbejder aktivt med at mindske vores emballageaffald. Dette sker ved genbrug af emballage, som for eksempel omdannes til fyldmateriale. På den måde giver vi emballagen yderligere værdi, samt mindsker antallet transporter af andet pakke- og fyldmateriale til os. Vi arbejder desuden med at, i størst muligt omfang, pakke vores forsendelser så pladseffektivt som muligt og derved også mindske antallet transporter.

Bæredygtig konsumtion

Vores ambition er at præsentere samtlige produkter med så detaljerede og korrekte produktbeskrivelser og billeder som muligt, for at minimere antallet returfragter.

Vi vil gerne fremme leverandører og samarbejdspartnere, som arbejder for et mere bæredygtigt produktsortiment, eller som på andre måder bidrager til en mere bæredygtig konsumtion.

Fremtiden

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores klimaarbejde, både for kundeoplevelsens skyld og for miljøet. Har du nogle spørgsmål eller forslag? Tøv ikke med at kontakte vores kundetjeneste!


🪴♻️🪴

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af chancen for at tage del i vores fantastiske tilbud!

Samarbejdspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)