• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dages åbent køb
  • Over 100.000 tilfredse kunder
ShapeCreated using Figma

Se indkøbskurv

Produkter 0
Samlet sum
0 DKR
Til kassen

JR Wheels

Japan RacingJR er måske det mest populære hjulmærke i Sverige lige nu. Vi er en stolt forhandler af JR-Wheels, tidligere kendt som Japan Racing. De kan virkelig betragtes som eksperter i at udvikle stilfulde og unikke designs. Fælgene kan bestilles med specialboring og drejes ET til dig med særlige ønsker. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.

Tag din bil til det næste niveau med de flotteste fælge på markedet fra JR Wheels - Japan Racing.

Du kan filtrere fælge efter modelnavn, farve og størrelse.

De mest populære fælge fra Japan Racing Wheels er JR11, JR20, JR21, JR28, JR30 og JR34. En stor fordel ved fælge fra Japan Racing er, at de altid producerer deres fælge i mange forskellige farver og overflader som guld, sølv, bronze, sort, platinrød, platinblå, hypersort og hypergrå. De fleste fælgmodeller fås også i såkaldt "staggered fitment", en bredere fælg bagtil end fortil. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dette, kan du altid kontakte vores kundeservice.


Læs mereVectorCreated using Figma
JR Wheels
Side 1 af 4

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR OM JR-FÆLGE

Hvor hurtigt modtager jeg mine fælge, hvis jeg bestiller?

Den normale leveringstid for løse JR-fælge er 3-7 arbejdsdage afhængigt af lagerbeholdningen. I tilfælde af afvigende leveringstider får du besked fra vores kundeservice. JR-fælgpakker har normalt en leveringstid på 5-10 dage.


Giver I prisgaranti på fælgpakker med japanske racerfælge?

Nej, vi giver ikke prisgaranti, men vi tør godt love, at vores pakkepriser er virkelig konkurrencedygtige og kan sammenlignes. Vi vil også gerne fremhæve, at vores budgetdæk er Landsail, som af mange anses for at være et af de bedste dæk i den lavere prisklasse. Så når du sammenligner vores budgetdækpakker, skal du også huske at sammenligne dæk med dæk.


Hvad er garantien på Japan Racing-fælge?

Vi giver altid 24 måneders garanti på alle fælge, vi sælger. Denne garanti dækker fejl, der kan spores til produktions-/fremstillingsfejl. Den gælder altså ikke for ydre påvirkninger.

Har I løse centerdæksler til JR-fælge?

Ja, vi kan sørge for midterkapper. Se denne artikel klik her

Kan jeg få en rabatkode til Japan Racing?

Desværre ikke nogen, vi uddeler regelmæssigt. Vi kører kampagner fra tid til anden i løbet af året, som nogle gange også omfatter fælge og dæk.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af chancen for at tage del i vores fantastiske tilbud!

Samarbejdspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)