• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dages åbent køb
  • Over 100.000 tilfredse kunder
ShapeCreated using Figma

Se indkøbskurv

Produkter 0
Samlet sum
0 DKR
Til kassen

LED-Ramper til VW Passat B7

Pakke med LED ramper som passer til din VW Passat B7 11-15.

Du får holdere med til led rampen, relæindsats og stabiliseringsstang for at kunne montere rampen på din bil. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken rampe du skal vælge, kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice.

OBS! Hvis din bil har Xenon- eller LED-fjernlygter, skal du tilkøbe Canbus Interface for at kunne forbinde relæindsatsen. Du kan finde det her: Klik her for Canbus Interface

Ofte stillede spørgsmål og svar om LED-lysramper

Hvad er fordelene ved en ekstra LED-lysrampe?

At vælge en LED-rampe giver flere fordele, blandt andet: LED-rampen leveres komplet. Det er en enhed, som erstatter de ellers tre ekstra lys. Derfor vil der være mindre tilslutning af el og kabler. I og med at det kun er en enhed, er det også lettere at samle teknologien i én, hvilket betyder at prisen er lavere. Det æstetiske er også en stor faktor, da du bl.a. ofte kan folde rampen i grillen eller andre gitre. Det betyder, at rampen ligner en fabriksmonteret del, der sammensmelter med fronten.

Andre fordele:

  • Lavt strømforbrug.
  • E-mærket. Alle vores modeller er CE-godkendte, og mange af vores 20-22tommers modeller er også E-mærkede og godkendte.
  • Fungerer både til på biler og lastbiler takket være deres kapacitet på 12-24V
  • Længere levetid end Xenon og Halogen.
  • Fuld lysstyrke så snart den tændes, i modsætning til Xenon som varmer op.

Hvordan vælger man korrekt?
De absolut vigtigste faktorer når du vælger modelår:

  • Lysets længde og bredde. Vil der være tilstrækkeligt med lys til dig og din kørsel? Hvis du kører lange strækninger på en motorvej eller lignende, spiller lysets længde en vigtig rolle. Hvis det er dig, anbefaler vi at du ekstra nøje kontrollerer, hvor langt rampen er i stand til at levere 1 lux på. F.eks. over 400 meter. Kører du på mindre veje, hvor der er risiko for at vilde dyr passerer vejen? Her er lysets bredde vigtigere og der kan med fordel vælges en rampe, med et kombo-lysbillede. Det betyder, at du får en blanding af et langt og bredt lys. Et ideelt lys til at opfange farer i fronten, og i horisonten. Til de fleste kunder anbefaler vi vores kombo-ramper.
  • IP-klassificering. Dette er en måde at måle, hvor resistent produktet er over for vand og støv. Jo højere tallene er, jo mere tålelig er produktet. Vi anbefaler mindst IP67 på rampen, men helst IP68 for en maksimal levetid.
  • Mål. Hvad passer til bilen? Hvor skal den monteres? Hvis den skal foldes i rampen, er det vigtigt at have styr på målene og sørge for, at den passer, der hvor du har tænkt dig at montere den. Hvis du skal lave en overflademontering med LED-rampeholdere, er de normalt mellem 50-60cm (mellem 20-24").

Hvordan kan I tilbyde så billige LED-ramper?

I modsætning til mange af vores konkurrerende leverandører, har vi vores egen produktion og kvalitetskontrol. De andre mærker som vi sælger, kommer også fra varemærker. Det betyder at kvalitetskontrollen tages alvorligt hvilket, på trods af den lave pris, også er derfor vi kan tilbyde en god garanti på alle vores LED-ramper. I modsætning til vores konkurrerende leverandører er kvalitet aldrig et spørgsmål hos SC Styling. Når du går en prisklasse op, får du mere lys og endnu bedre kvalitet, men hos os er den laveste kvalitet stadigvæk utrolig høj. På scstyling.dk får du mest mulig lys for pengene!

Læs mereVectorCreated using Figma
LED-Ramper

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af chancen for at tage del i vores fantastiske tilbud!

Samarbejdspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)