• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dages åbent køb
  • Over 100.000 tilfredse kunder
ShapeCreated using Figma

Se indkøbskurv

Produkter 0
Samlet sum
0 DKR
Til kassen

Ekstralys i LED, Xenon og Halogen

Ekstralys i LED, Xenon og Halogen er noget der ligger vores hjerte nært. Vi har utroligt gode modeller fra Strands Lighting Divison’(SLD), NBB, Bosch, W-Light, Hella m.fl.

Tænk på at et godt ekstralys kan redde både dig og andres liv, samt at du ikke længere vil kunne overse dyrene der kan befinde sig ude på vejene. Med et kraftigt ekstralys er nattekørsel ikke længere et problem. Vi har lang tids erfaring og samarbejder kun med de bedste producenter, til både 12V personbil og 24V lastbil. Kraftige LED-lys med den nyeste teknologi, men også de gamle klassiske modeller fra blandt andet NBB. Alle vores ekstralys er E-mærket og godkendte, medmindre andet er angivet på produktsiden. Vi har også billigere alternativer af ekstralys, til dig der er mere prisbevidst. Hvis du er i tvivl om, hvilket lys der passer bedst til dig og dit køretøj, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål og svar om ekstralys

Skal jeg vælge LED eller Xenon?

Denne guide hjælper dig til at finde den belysning der passer bedst til dig og din bil, eller dit arbejdskøretøj. Den hurtige udvikling og forbedring af LED-teknologien har gjort det mindre tydeligt, at Xenon er den bedste på markedet. De bedste LED-modeller kan nu skabe én lux, på op til hele 1 km. De tidligere bestsellers med 35W og 55W Xenon, begynder langsomt, men sikkert at blive faset ud af markedet og bliver i stigende grad overhalet af LED. Hvis du har fokus på lysets længde, anbefaler vi hos SC Styling et ekstralys med spot. Disse har nemlig en spredning på 10-15 grader. Vi tilbyder alt fra de mest almindelige størrelser af runde ekstralys, 7 tommer og 9 tommer, til et par rektangulære modeller.

Fordele ved Ekstralys i LED, versus Halogen og Xenon?

Nedenfor listes de vigtigste fordele ved LED, versus Xenon og Halogen.

-          LED er mere energibesparende. De trækker mellem 25-30% mindre strøm end halogen.

-          LED giver mere lys end Xenon, ved samme strømforbrug.

-          Alle vores LED-modeller har en linse af polycarbonat, der kan modstå ekstrem belastning.

-          Hurtigheden i LED lys, når det er tændt, er ekstremt hurtig sammenlignet med Halogen og Xenon, som har en forsinkelse før de opnår deres fulde effekt.

-          LED har en længere holdbarhed og levetid, end Halogen og Xenon.

-          LED-modeller er mere resistente mod stød og vibrationer, end Halogen og Xenon.

Fungerer LED ekstralys til både 12 Volts biler og 24 Volts lastbiler?

Ja, alle vores LED-modeller er multivolt 9-32V, medmindre andet er angivet. De fungerer derfor til både personbiler og lastbiler.

Sælger I NBB ekstralys hos SC Styling?

Ja, vi sælger hele NBB’s sortiment, inklusiv LED ekstralysene NBB Alpha 225 LED og NBB Alpha 225 Xenon.

Sælger I Cree LED ekstralys?

Cree er producent af selve dioderne, altså en komponent inde i lampen. Så svaret er ja, vi sælger modeller, der er udstyret med både Cree, samt Osram dioder.

Sælger I modeltilpassede beslag til ekstralys?

I vores sortiment har vi nogle forskellige modeller af beslag til montering af ekstralys. Vi anbefaler dog, at du vælger din bil i menuen og nedenfor tilbyder vi færdige pakker til din bil med beslag osv.

Er de producenter I sælger godkendte?

Alle vores ekstralys er i høj kvalitet, og samtlige er CE- og RoHS-certificeret i overensstemmelse med de EU-regler der er fremstillede. Vores leverandører og producenter af ekstralys har også EMC-godkendte, indbyggede interferensfiltre. Vi specificerer altid alle godkendelser på produktsiden, under fanen ”Specifikationer”.

Er det svært at montere?

Det er relativt enkelt at montere ekstralys. På bagsiden af emballagen er der et strømskema, til placering af kablerne. Hvad der kan synes lidt sværere er at identificere kablet, der er forbundet til bilens fjernlys. Men dette kan gøres let med et multimeter. Mange nye biler har LED eller Xenon i deres fjernlys, hvor du så kan benytte en canbus interface, for at kunne forbinde ekstralysene. Det medfølger naturligvis instruktioner til, hvordan du forbinder dette, når du bestiller.

Hvordan monterer man ekstralys på bilen?

Når man køber en komplet pakke med ekstralys hos os, medfølger der et beslag. Dette beslag monteres bag nummerpladen og holder ekstralysene på plads. Desuden medfølger der også stabsstænger, der forhindrer ekstralysene i at gynge under kørslen. Derudover medfølger der et relæ for tilslutning. Dette monteres normalt i denne holder, hvilket absolut er den nemmeste fremgangsmåde, hvis du ikke allerede har en frontbøjle på bilen, som det kan monteres på.

Hvor finder jeg relæ til ekstralys?

Dem anbefaler vi dig at finde her

Læs mereVectorCreated using Figma
Side 1 af 2

Vanliga frågor och svar om extraljus

Ska jag satsa på LED eller Xenon?

Denna guide bör hjälpa dig att välja rätt belysning som passar dig och din bil eller arbetsfordon. Den snabba utvecklingen och förbättringen av LED-tekniken har gjort att det numera inte är lika självklart att Xenon är det bästa på marknaden. De bästa LED-modellerna klarar numera att leverera 1 lux på upp emot hela 1km. De tidigare storsäljarna med Xenon med 35W eller 55W börjar sakta men säkert fasas ut från marknaden och ersätts i allt högre grad av LED. Är man ute efter längd på ljuset så rekommenderar vi på SC Styling ett extraljus med Spot ljusbild. Dessa har normalt en spridning av ljuset mellan 10-15 grader. Vi erbjuder de vanligast förekommande storlekar på runda extraljus, 7 tum och 9 tum. Vi har också ett fåtal rektangulära modeller.

Fördelar med LED Extraljus kontra Halogen eller Xenon modeller?

  • -LED är mer energisnålt. De drar mellan 25-30% mindre ström är halogen.
  • -LED ger mer ljus än Xenon vid samma förbrukning av effekt.
  • -Alla våra LED-modeller har en lins av polykarbonat som håller för extrem påfrestning.
  • -Snabbheten i LED vid påslag är extremt snabb jämfört med Halogen och Xenon som har en fördröjning innan de når full effekt.
  • -LED har en längre hållbarhetstid och livslängd än Halogen och Xenon.
  • -LED-modellerna tål stötar och vibrationer bättre än Xenon och halogen.

Fungerar LED extraljus för både bil 12 Volt och lastbil 24 Volt?

Ja alla led-modeller vi säljer är multivolt 9-32V om inget annan anges. De fungerar alltså utmärkt både på personbilen eller lastbilen.

Säljer ni NBB extraljus på SC Styling?

Ja vi säljer hela NBBs sortiment inkluderat både de LED extraljusen NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 225 Xenon.

Säljer ni Cree LED extraljus?

Svaret är att Cree är en tillverkare av själva dioderna. Alltså en komponent inne i lampan. Så ja vi säljer modeller som är utrustade med både Cree dioder men även Osram dioder.

Säljer ni modellanpassade extraljusfästen?

Vi har lite olika modeller av fästen för montering. Vi rekommenderar dig dock att välja din bilmodell i menyn och där under erbjuder vi färdiga paket för din bil med rätt hållare osv.

Är det produkterna ni säljer godkända?

Alla våra extraljus vi säljer håller en hög kvalité och samtliga är CE och RoHS märkta enligt de EU direktiv som finns framställda. Våra leverantörer och tillverkare av extraljusen har också sett till att de har inbyggda avstörningsfilter, så kallat EMC-godkända. Vi specificerar alltid alla godkännanden på produkten under fliken ”specifikationer”.

Är det svårt att koppla in?

Det är relativt enkelt att koppla in extraljus. På baksidan av reläsatsens förpackning följer det med ett kopplingsschema. Det som kan tyckas lite svårare är att identifiera kabeln som ger bilens strålkastare helljus. Men det är lätt gjort med en multimeter. Många nya bilar har LED eller Xenon i helljus och då måste man ha ett canbus interface för att kunna koppla in extraljusen. Det följer givetvis med instruktioner om hur detta kopplas in när du beställer.

Hur monterar man extraljus på bilen?

När man köper ett komplett paket med extraljus hos oss följer det med en hållare. Denna monteras bakom nummerskylten på bilen och bär upp extraljusen. Utöver det följer det även med stabiliseringsstag som gör att extraljusen inte gungar när man kör. Utöver det följer det med reläsats för inkoppling. Så vanligen monterar man i denna hållare vilket är det absolut enklaste om man inte redan har exempelvis en frontbåge på bilen att montera på.

Vilka extraljus är bäst?

Vi anser att LED är bäst just nu och de starkaste är Strands Siberia Night Ranger. Det är otroligt bra extraljus! DU hittar dom här

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af chancen for at tage del i vores fantastiske tilbud!

Samarbejdspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)